Moorfortheweekend

Classic Land en Range Rover

RESTAURATIE

Passie
Onze passie is de klassieke Land en Range Rover

Kennis, ervaring en deskundigheid
Wij restaureren Land Rovers op de manier zoals je dat mag verwachten. Niet opknappen, niet oplappen, maar met kennis van zaken een goede en eerlijke auto bouwen.
Ervaring en deskundigheid is nodig om goed te kunnen restaureren, daarom zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in Land Rovers en Range Rovers.

Documentatie
Restauraties worden uitgebreid gedocumenteerd en gefotografeerd. De werkzaamheden en onderdelen worden transparant gefactureerd. Bovendien ben je altijd welkom om langs te komen voor een kop koffie of iets anders zodat je de voortgang van het werk aan je Land Rover met eigen ogen kan zien. Tegelijk stemmen we details en nieuwe ontwikkelingen met je af.
Zodoende is de restauratie van je auto geen zwart gat maar een helder verhaal.

Deelrestauratie
Een volledige restauratie klinkt zwaar en is ook vaak begrotelijk. We voeren ook kleinere deelrestauraties uit, zodat de kosten in de hand gehouden kunnen worden. Uiteraard doen we dit alleen indien we de auto weer veilig en verantwoord op de weg kunnen zetten.
Ook hier is transparantie van groot belang. Vooraf maken we een nauwkeurige begroting. Wanneer gedurende de werkzaamheden bepaalde dingen tegen zitten, wordt in overleg de aanpak bepaald en zo nodig aangepast.